Nu mai are încredere în mine și m-a părăsit

Nu mai are încredere în mine și m-a părăsit

Am aproape 25 de ani și iubita mea are 21 de ani. Au trecut 2 ani de când suntem un cuplu și recunosc că am o mulțime de griji. Pentru o clipă m-am îndoit de sentimentele mele față de el pentru că am avut multe probleme familiale, cu munca mea și mai ales cu iubita mea.

Uite, de exemplu, timp de două săptămâni nu vorbim prea mult între noi și ea, discutând des online cu cea mai bună prietenă a sa, s-a împrietenit cu unul dintre prietenii celei mai bune prietene. Au discutat des pe facebook despre mine, despre cuplul nostru aflat în derivă și au râs de mine împreună.

Mi-a mărturisit atunci că el este un fel de gaură de oxigen pentru ea și că nu și-ar fi dorit niciodată să fie serios, a fost pur și simplu un prieten cu care a vorbit, dar eu nu ma crezut-o, firește.

După o analiză atentă, mi-am dat seama că este femeia vieții mele și așa că am decis să fac totul pentru a o face fericită, dar, din păcate, aceste două săptămâni au făcut-o să creadă că o iubesc mai mult și își dorea  să mă părîsească.

Dar după o discuție foarte lungă am decis să continuăm împreună pentru că eram mereu atât de îndrăgostiți unul de celălalt încât, sincer, nu ne venea să reunțăm pentru o prostie… și timp de trei luni totul a fost bine, am râs ne-am văzut foarte des.

Îi cunosc familia și ea o cunoaște în parte pe a mea, dar intenționez să o prezint în curând restului familiei mele. În momentul de față, datorită studiilor și pandemiei de Coronavirus, totul se complică.  Încetul cu încetul, ea s-a îndepărtat de mine și nu știu de ce. Este un mare mister. Nu-mi mai răspunde la mesaje, a plecat și nu știu exact unde este. Ce se petrece? Ne-a făcut cineva vrăji sau farmece? Ei sau mie? Mai are rost să lupt? Relația noastră va continua? Voi rămâne cu ea?

                                                                           Norman, Oxford, Anglia

vrajitoarea-Vanessa-777
copyright vrajitoarea-Vanessa

 Am deschis cărțile de tarot pentru tine și am văzut că ea este confuză, se luptă cu doi bărbați și nu știe pe care îl vrea cu adevărat. Celălalt bărbat o dorește enorm și i-a făcut vrăji și farmece pentru a sta cu el. Luptă! O poți câștiga, deoarece te iubește. Dar ai nevoie de un ritual de magie neagră ca să poți contracara vrăjile făcute cu magia voodoo care o țin, deocamdată, departe de tine.

                                           Vrăjitoarea Vanessa

 Contact:

0723.620.692

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *