Viața mea amoroasă este terminată

Viața mea amoroasă este terminată

Viața mea amoroasă este terminată, sunt complet pierdută și nu mai știu ce să fac. Ieşeam cu cineva de aproape 3 ani dar uite că m-a trădat dramatic tocmai cu cea mai bună prietenă a mea, cum se întâmplă.

Am început să-i urăsc teribil şi simt o profundă tristeţe, vreau de multe ori să mă sinucid. Se vedea cu ea, o brunetă focoasă iar mie îmi făcea fel de fel de promisiuni stupide, pe care le-am crezut  ca o proastă. Am aflat că ea mi-a făcut şi vrăji şi farmece că era chiar însărcinată, că el nu dorea să păstreze copilul, dar ea l-a păstrat în pofida a orișice. Nu știu ce să fac şi am mare nevoie de ajutorul dvs., nu vreau să fac vreo prostie pe care să o regret mai târziu.

Nu vreau să-l pierd, îmi place foarte mult acest băiat și am nevoie de el mai mult decât oricând, deşi m-a făcut să sufăr enorm. Oare mai este posibil să fim împreună? Am făcute vrăji de către fosta mea prietenă? Este sau nu jumătatea mea? Ce să fac pentru a fi din nou cu el?

                                                                                               Jessica, Ottawa Canada

gergely-inalt-e1493555127689
copyright Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere

Am deschis cărţile de tarot pentru tine pe soartă şi am văzut în oglinda mea fermecată faptul că el  este totuşi jumătatea ta. Te-a trădat însă te iubeşte în continuare, de aceea nu dorea copilul. Pot să alung cu siguranță vrăjile și farmecele teribile pe care le ai şi să fac să fiţi împreună, dacă încă mai doreşti asta. Sună-mă ca să stabilim detaliile ședinței de magie!

                                                                            Prezicător Gergely Eduard Rogere

Contact:

 0741.430.118  

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 16 times, 1 visits today)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *