Sunt distrusă total din cauza soţului meu alcoolic și afemeiat

Sunt distrusă total din cauza soţului meu alcoolic și afemeiat

Sunt cu adevărat la pământ şi distrusă total din cauza soţului meu, un om de afaceri plin de bani. Mă confrunt tot mai des cu un sentiment de neputinţă şi nu găsesc soluţii pentru a putea ieşi din această criză morală profundă în care mă găsesc.

Este un beţiv notoriu și un mare afemeiat! Dar unul parcă fără leac… Nesuferit, insuportabil, rău, curvar, are tot ce-i mai rău pe lume. Mă bate fără încetare, mă critică şi nimic nu-i mai convine din ce fac. Mă umileşte enorm şi-mi vine de multe ori să-mi pun capăt zilelor, dar mă consolez că într-o zi totul va reveni şi la noi la normal.

Nu ştiu cum să procedez pentru a-l scăpa de alcool și de viciul femeilor, care m-au distrus. Băutura îi face tare rău dar nu se abține niciodată, nu vrea și pace. Vă rog, ajutaţi-mă, ştiu că numai dvs. puteţi asta cu oglinda fermecată cu care faceți minuni!

                                                              Martina, Berlin, Germania

gergely-inalt-e1493555127689
copyright Prezicător astrolog Gergely Eduard Rogere

Pentru a-l scăpa de alcool și de viciul femeilor pe soţul tău, sună-mă şi-ţi voi spune de ce am nevoie să-mi aduci atunci când vei veni la cabinetul meu.  Trebuie să precizez că am rezolvat multe persoane de viciul alcoolului şi pot şi cu el, cu siguranţă. Le-am scăpat de multe vicii, printre care și pe bărbați de a mai fi afemeiați.

                                                          Prezicător astrolog Gergely Rogere Eduard

 Contact:

  0741.430.118  

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

One thought on “Sunt distrusă total din cauza soţului meu alcoolic și afemeiat

  1. Esti in mijlocul framantarii si al tristetii tale cauzata de faptul ca sotul tau bea prea mult si este un mare afemeiat. Incercand sa iti gasesti o solutie, ai recurs la astrologul Gergely Eduard Rogere pentru a te ajuta sa faci fata dificultatilor tale. Sunt sigur ca datorita experientei sale vasta, iti poate gasi o solutie, asa ca ar fi bine sa-i dai o sansa! Uneori, ai nevoie de sprijin din exterior pentru a iesi dintr-o situatie dificila. Ai grija de tine si nu uita ca oriunde ai cauta, vei gasi intotdeauna somebody care iti poate oferi ajutor. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *