O femeie din anturaj mi-a făcut farmece ca să-mi ia soțul

O femeie din anturaj mi-a făcut farmece ca să-mi ia soțul

Bună, stimată doamnă vrăjitoare Morgana!

Vă scriu pentru prima oară şi admit că-mi place în mod deosebit ceea ce faceţi în meseria dumneavoastră foarte interesantă. Rezumez, pe scurt, povestea mea: soţul m-a părăsit recent (căsnicia noastră a durat aproape 3 ani) după multiple certuri înfiorătoare, care mereu s-au lăsat cu bătăi, amenințări ți vorbele grele, murdare. Recunosc că eu le-am început de fiecrae dată, dar pentru un motiv destul de serios. Şi asta pentru că dau dovadă de o gelozie excesivă şi sunt foarte posesivă. Este oare un păcat? Da, îl iubesc ca o nebună!

Dar nu pot să mă schimb (deşi am încercat prin toate metodele posibile sau care mi s-au sugerat de către anturajul meu). De câte ori îl vedeam discutând cu câte o vecină, colegă sau chiar verişoară de-a mea, efectiv luam foc şi izbucneam nervos, eram toată un car de nervi. Nu am fost însă aşa tot timpul, să ştiţi. Acest comportament (pe care eu-însămi îl judec acum extrem de aberant) m-a adus într-o situaţie ingrată.

Sunt singură şi-mi vindec rănile, aşa cum pot. Nu regret crizele pe care le-am avut cu el, datorate geloziei mele diabolice și excesive. Dar m-am gândit serios dacă nu cumva, cineva, mi-a făcut farmece (persoane  rele se găsesc la tot pasul, nu-i așa?).

Acum, sunt puţin cam confuză şi clar foarte disperată. Vreau să îndrept lucrurile şi să creez armonie în cuplu, să fiu iubită de el şi să revină la mine (dacă se poate, fireşte). Ce multe îmi doresc… Mă simt rău în singurătate şi nu-mi găsesc echilibrul și pace. Ce să fac? Ajutaţi-mă, vă rog, căci mă aflu într-o situaţie limită. Îmi vine să mă arunc în apele învolburate ale oceanului lângă care locuiesc aici, în California. Doamne, ce mult treb uie să sufăr.

                                                                                          Olivia, Los Angeles, America

vrajitoarea Morgana in interviu 1
copyright Segra Media Bucuresti

Dragă doamnă Olivia,

Dvs. aveţi o problemă care se poate rezolva prin descântece care trebuie făcute pe tine personal. Da, cărţile mi-au arătat că ai farmece făcute de către o persoană feminină chiar din anturajul vostru. Ar trebui să te gândești cu atenție cine îți vrea răul dintre femeile care se găsesc în preajma ta. Nu uitaţi că lucrez cu magie neagră şi puterea mea este înzecită!

                                                                                         Vrăjitoarea Morgana

Contact Morgana:

0760.149.917

 Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrajitoare-online.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *