M-a obligat să avortez apoi m-a părăsit ca un laș

M-a obligat să avortez apoi m-a părăsit ca un laș

Eram așa de rea, știam asta, iar el foarte bun. A fost minunat o vreme. Aveam proiecte de viață comună, ne-am iubit unul pe altul foarte puternic, recunosc. Dar după 7 luni de relație, am rămas însărcinată, apoi am avut un grav accident de maşină și reacția lui a fost definitivă. Am avortat, dar asta numai la  cererea lui. Am acceptat pentru că doream să rămân cu el!

Mi-a cerut asta şi m-am supus pentru că nu doream să-l pierd, da. Nu-mi venea să cred, pot înțelege răul, absurdul însă… asta e. M-am sacrificat! De ce? Merita? Într-o seară,  el mi-a spus că totul s-a terminat, dar prin SMS, era laş de cea mai joasă speță. Nu dorea să mă mai vadă!

Mă doare şi sunt tristă, simt că l-am pierdut pe vecie, nu mă mai vrea, am greșit. El știe că nu merge în direcția bună dar tace, mă evită. Poate este cu alta!  Ce s-ar putea schimba în mintea mea? Îmi lipsește într-adevăr. Ce să fac?

Disperată, am căutat-o pe vrăjitoarea Vanessa, prințesa magiei negre, despre care am auzit numai lucruri bune de la multe prietene care i-au solicitat ajutorul şi pe care le-a rezolvat. Graţie harului ei, am putut să fiu din nou cu iubitul meu. L-a readus la mine şi-i sunt profund recunoscătoare!

Mii de mulţumiri, este o adevărată minune pentru mine, tocmai când îmi pierdusem orice speranţă şi am crezut că l-am pierdut pe alesul inimii mele. Sunt tare fericită, recunosc sincer.

                                                                                    Sibylle, Hanovra, Germania

Contact:

0723.620.692

vrajitoarea-Vanessa-7771
copyright vrajitoarea-Vanessa

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 32 times, 1 visits today)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *